Winterlessen in de eurohal 2020

on

Beste leden,

Hierbij de nodige info rond een nieuwe indoorlessenreeks die van start zal gaan op zaterdag 10 oktober 2020.

De formule is dezelfde als voor de vorige reeks. Wie voor de initiatielessen gaat (09u00 tot 10u00), die zal met een onbekend groot aantal spelers op een terrein staan. Men dient dan een 10 beurtenkaart aan te schaffen aan de receptie van het zwembad. Dit is dezelfde sportkaart als voor bijvoorbeeld Multimove.

Deze initiatielessen gaan door op zaterdagmorgen van 09u00 tot 10u00 in de Eurohal. Het zijn jullie vertrouwde trainers die de lessen zullen geven.

Jeugdspelers die een meer persoonlijkere en competitieve aanpak wensen, die moeten zich inschrijven voor de reeks van 10u00 tot 11u00. Volwassenen kunnen enkel intekenen voor de lessen van 11u00 tot 12u00. Hier opnieuw het principe van de voorbije lessenreeksen, zijnde:

• Enkel leden kunnen les volgen. Wie wenst aan te sluiten stuurt een mailtje naar ztc@hotmail.be.

• Een les duurt 1 uur en is toegankelijk voor iedereen. Aan de hand van de inschrijvingen zullen we de groepen samenstellen naargelang leeftijd en ervaring zodat iedere lesnemer de nodige technische uitleg kan krijgen en er plezier kan aan beleven.

• De lessen zullen doorgaan op zaterdagvoormiddag van 10u00 tot 11u00 of van 11u00 tot 12u00. Wie tijdens de vorige reeks les volgde, blijft op hetzelfde uur langskomen. Wie nog geen les volgde stuurt een mailtje naar ztc@hotmail.be en dan sturen we uw lesmoment door. Wie tijdens de vorige reeks van 09u00 tot 10u00 les volgde en voor de meer persoonlijke (competitieve) aanpak kiest, die stuurt ook een mailtje naar ztc@hotmail.be.

• Er wordt opnieuw een reeks van 10 lessen gegeven voor de prijs van 60 euro pp.

Storten doet u op rekeningnr. BE 97 7370 3194 2749 van de Zelzaatse TennisClub met vermelding “lessen voor “naam en voornaam””. Storten doen we vóór 2 oktober 2020. Geen betaling van het lidgeld en lesgeld betekent dan ook geen deelname aan de lessen. Bedankt voor uw begrip. Betaling geldt als inschrijving en dan ontvangt u een sportkaart met voor deze specifieke lessenreeks. Wie op één of meerdere dagen niet kan langskomen, kan geen aanspraak maken op enige vorm van compensatie.

Vanzelfsprekend dienen jullie zich opnieuw aan te melden met gepast schoeisel (geen schoenen met zolen die merken kunnen achterlaten op de sportvloer). Heeft u voorlopig nog geen tennisracket ter beschikking, dan zorgen wij graag en gratis voor een racket die u kan gebruiken tijdens de lessen.

Voor iedere categorie zijn de voorgeschreven tennisballen aanwezig.

De lesdata voor deze reeks zijn: 10 oktober, 17 oktober, 24 oktober, 31 oktober, 14 november, 21 november, 28 november, 5 december, 12 december en 19 december 2020. We missen 7 november 2020 vanwege een interclubtornooi badminton.

Hopelijk tot binnenkort op de lessen.

Het bestuur van de Zelzaatse TennisClub