Mededeling ZTC + Steunactie

Beste leden, sympathisanten,

2020 is bijna voorbij, maar zal nog lang herinnerd worden als het jaar dat onze vrijheid werd beperkt. Een lekker frisse pint op café, een gezellig uitje met vrienden en familie, een droomreisje of zelfs onze lievelingssport beoefenen kon dit jaar niet. Hetgeen we het liefst doen, mocht even niet. Zelfs naar school gaan en onze jobs beoefenen werd moeilijk of onhaalbaar. We zijn het er dus allen mee eens: 2020 is een jaar om snel te vergeten.

Alsnog viel het voor de tennissport al bij al nog mee. Al behoorlijk snel konden we, met maatregelen, een balletje naar elkaar spelen. Toch hebben we ons clubleven even on hold moeten zetten. Groepsactiviteiten zoals de interclub, onze jaarlijkse barbecue en clubontmoetingen konden dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Maar voor onze tennisjeugd viel het nog zwaarder tegen. Onze zaterdagse tennislessen konden amper doorgaan en werden in de winter zelfs stopgezet.Als we naar de toekomst kijken is onze hoop gericht op de vaccins. Toch zullen die niet snel ter beschikking zijn voor iedereen. Een wachtperiode van enkele maanden lijkt hierbij realistisch. En dan nog zal ons leven niet zomaar doorgaan.  

Hoogstwaarschijnlijk zal ons gepland eetfestijn (6 maart) jammer genoeg niet doorgaan, wat voor ons een mooie bron van inkomsten zijn. Om onze kosten te compenseren, besliste het bestuur om een steunactie op poten te zetten. Zo zamelen we het geld in dat nodig is om onze jeugd een tennisjaar te geven dat ze verdienen. Mooie aangelegde pleinen en lessen van gemotiveerde lesgevers kunnen hierbij niet ontbreken.  

Daarom verkopen wij Leonidaspralines in geschenkverpakking. Een mooi cadeau om te geven of te krijgen. Zoals op de bij toegevoegde folder vermeld staat, kan je ze bestellen via ons mailadres ztc@hotmail.be. 

Nadien brengen we jouw pralines op elke zondag in januari coronaproof aan huis in Zelzate, Wachtebeke en Ertvelde. Voor dringende leveringen kan je ze na 19h afhalen op volgend adres: Akkerstraat 26, Zelzate.  

Alvast bedank voor uw steun en wij hopen u allemaal terug te zien op de tennisclub in april ;

Groetjes ZTC bestuur

TENNIS - PRALINES