Winterlessen 2021

on

Beste leden,

Hierbij de nodige info rond een nieuwe indoorlessenreeks die van start zal gaan op zaterdag 09 oktober 2021.

De formule is dezelfde als voor de vorige reeks. Wie voor de initiatielessen gaat (09u00 tot 10u00), die zal met een onbekend groot aantal spelers op een terrein staan. Men dient dan een 10 beurtenkaart aan te schaffen aan de receptie van het zwembad. Dit is dezelfde sportkaart als voor bijvoorbeeld Multimove.

Deze initiatielessen gaan door op zaterdagmorgen van 09u00 tot 10u00 in de Eurohal. Het zijn jullie vertrouwde trainers die de lessen zullen geven. Jeugdspelers die een meer persoonlijkere en technische aanpak wensen, die moeten zich inschrijven voor de reeks van 10u00 tot 12u00. Volwassenen kunnen intekenen voor de lessen van 10u00 tot 12u00. Hier opnieuw het principe van de voorbije lessenreeksen, zijnde:

• Enkel leden kunnen les volgen. Wie wenst aan te sluiten stuurt een mailtje naar ztc@hotmail.be.
• Een les duurt 1 uur en is toegankelijk voor iedereen. Aan de hand van de inschrijvingen zullen we de groepen samenstellen naargelang leeftijd en ervaring zodat iedere lesnemer de nodige technische uitleg kan krijgen en er plezier kan aan beleven.
• De lessen zullen doorgaan op zaterdagvoormiddag van 10u00 tot 11u00 of van 11u00 tot 12u00. Wie nog geen les volgde stuurt een mailtje naar ztc@hotmail.be en dan sturen we uw lesmoment door. Wie tijdens de vorige reeks van 09u00 tot 10u00 les volgde en voor de meer persoonlijke aanpak kiest, die stuurt ook een mailtje naar ztc@hotmail.be.
• Er wordt opnieuw een reeks van 9 lessen gegeven voor de jeugd en volwassenen aan de prijs van 63 € maar voor de jeugd is er een extra tennismoment op 6 november want dan is er onze eerste indoor kidstoer gepland. Deze Kidstoer is gratis voor ons leden en kunnen ze op speelse manier wedstrijdjes spelen met leden van andere clubs. Om deze nieuwe lessenreeks kwalitatief te verbeteren hebben wij ons trainersteam versterkt met Dirk Schalck bachelor LO en instructeur B tennis en meer dan 25 jaar tenniservaring.

Storten doet u op rekeningnr. BE 97 7370 3194 2749 van de Zelzaatse TennisClub met vermelding “lessen voor “naam en voornaam””. Storten doen we vóór 30 september 2021. Geen betaling van het lidgeld en lesgeld betekent dan ook geen deelname aan de lessen. Bedankt voor uw begrip. Betaling geldt als inschrijving en dan ontvangt u een sportkaart met voor deze specifieke lessenreeks. Wie op één of meerdere dagen niet kan langskomen, kan geen aanspraak maken op enige vorm van compensatie.

Vanzelfsprekend dienen jullie zich opnieuw aan te melden met gepast schoeisel (geen schoenen met zolen die merken kunnen achterlaten op de sportvloer). Heeft u voorlopig nog geen tennisracket ter beschikking, dan zorgen wij graag en gratis voor een racket die u kan gebruiken tijdens de lessen. De les data voor deze reeks zijn: Na deze reeks zullen de zomerlessen van start gaan. Meer info volgt zodra we zicht hebben rond de aanleg van de buitenterreinen.

Met sportieve groeten, De trainers van de Zelzaatse TennisClub

Informatie Lessen